WerkwijZE

Waarom wij anders zijn?

Sleep fresh maakt de vervuiling zichtbaar en aantoonbaar voor u met de matrashygiënetest. Dit is een test waarbij een zwarte doek tijdelijk op de machine als filter wordt geplaatst. Na 1 minuut matras reinigen tonen we u de vervuiling. Dit is ongeveer 5% van wat wij bij een gehele dieptereiniging verwijderen. Er vormt zich vrijwel altijd een wit/grijs bergje fijnstof dat grotendeels bestaat uit de allergie veroorzakende uitwerpselen van de huisstofmijten. zo kunnen we samen bepalen of een volledige dieptereiniging noodzakelijk is.

1

Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matrasreinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. hierdoor wordt alle inwendige vervuiling van het matras losgetrild en verpulverd. Denk hierbij aan de uitwerpselen van de huisstofmijten, urinekristallen en huidschilfers

2

Uw matras wordt behandeld met de anti huisstofmijt spray van MatrasCleaner. Deze unieke spray is speciaal ontwikkeld voor MatrasCleaner en bevat hoogwaardige ingrediënten. De spray werkt direct tegen huisstofmijt, neutraliseert de allergeen houdende huisstofmijtuitwerpselen en verfrist het matras

3

Het vacuüm zuigsysteem wordt op het matras geplaatst en vangt alle vervuilingsdeeltjes op in een HEPA-filter. Dit filter is speciaal ontworpen om 99,97% van alle vervuiling groter dat 0,3 micron vast te houden.

4

UVC-Reiniging. In deze fase wordt uw matras behandeld met een UVC licht dat huisstofmijten, bacteriën en sporen doodt. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

Werkwijze

Het is ook mogelijk om na de inwendige reiniging de vlekken uit uw matras te laten verwijderen. Sleep fresh gebruikt een unieke methode die alle organische vlekken uit matrassen verwijderd. Hierbij moet u denken aan urine, transpiratie en bloed.

Het is mogelijk vlekken te verwijderen indien het matras inwendige reiniging heeft gehad. Bij de vlekverwijdering moet vloeistof gebruikt worden. Als het matras inwendig vuil bevat zal de vloeistof zich namelijk vermengen met het vuil in het matras.

Bij onze vlekverwijderingsmethode worden 100% biologisch afbreekbare bestanddelen gebruikt. Deze bevatten geen chloormiddelen en verwijderen alle soorten organische vlekken en schimmels.

 

Voor

Tijdens

Na

Vlekverwijdering

De vlekverwijderingsvloeistof wordt dun op het matras verneveld. Hierdoor zal de vloeistof aan de oppervlakte van het matras blijven en relatief snel drogen. De droogtijd bedraagt slechts 12-24 uur. Groot voordeel van onze vlekverwijderingsmethode is dat de biologisch afbreekbare vloeistof en activatiepoeder reageren met de 420 LED lampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsen. Bij de vlekverwijderingsmethode is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezels van het matras. Het matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De organische vlek wordt binnen 12 uur volledig opgelost.

 

Voordelen

  • Vlekverwijdering is een biologisch afbreekbare methode en verwijdert alle soorten organische vlekken zoals urine-, transpiratie- en bloedvlekken.
  • De hygiënische reiniging is een droge reiniging waardoor het matras direct te gebruiken is.
  • Alle reinigingen zijn vrij van chemicaliën.
  • Verlengt de levensduur van het matras.
  • Anti allergische behandeling.
  • Neutraliseert geuren.
  • Service op locatie.

GEEF Huisstofmijt GEEN KANS EN MAAK METEEN EEN AFSPRAAK

MAAK UW KEUZE